tromaktiko: Απο τα Γρεβενά η εκκίνηση για το 10ο Εαρινό Ραλλυ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Απο τα Γρεβενά η εκκίνηση για το 10ο Εαρινό Ραλλυ



Το 10ο Εαρινό Ραλλυ- Ραλλυ λιμνών της ΛΕΚΑΜ παίρνει εκκίνηση την 11.00 ώρα της 22 Μαρτίου 2014 από την Κεντρική Πλατεία των Γρεβενών .
Έναρξη της εκδήλωσης και άφιξη των αγωνιστικών αυτοκινήτων από 09.00.

Η εκδήλωση αυτή τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γρεβενών και του Δήμου Μετσόβου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πληρώματα με αυτοκίνητα που είναι...

εφοδιασμένα με κάρτα FIVA και φέρουν πινακίδες E.O FILPA . ELPA και Υπουργείου Μεταφορών [Κρατικές ]. Τα παραπάνω αυτοκίνητα πρέπει να είναι ασφαλισμένα .Παράβολο συμμετοχής Euro 140 που περιλαμβάνει ...Διανυκτέρευση 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Μετσόβου με πρωινό , γεύμα απονομής , αγωνιστικές πινακίδες , επιπλέον ασφάλιση των αγωνιζόμενων αυτοκινήτων , έπαθλα νικητών και αναμνηστικά του αγώνα .

Λογω της αργίας της 25ης Μαρτίου θα υπάρξει πρόβλημα κρατήσεων στα Ξενοδοχεία γι αυτό σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την 10η Μαρτίου 2014 στο 6975.909100.

Τεχνικές πληροφορίες τις επόμενες ημέρες . Το Δ.Σ της ΛΕΚΑΜ και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα απαγορεύουν την χρήση κάθε βοηθήματος που μπορεί να επηρεάσει την μέτρηση της ταχύτητας κατά την διάρκεια του αγώνα [ HALDA -RETROTRYP και οτιδήποτε άλλο ηλεκτρονικό η μηχανικό βοήθημα ].. Τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με πυροσβεστήρα , τρίγωνο ασφαλείας , ζώνες και φαρμακείο . Οι οδηγοί πρέπει να φέρουν μαζί τους την άδεια οδήγησης και κυκλοφορίας να την δείξουν δε στον τεχνικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί πριν την εκκίνηση των αυτοκινήτων . Για πληροφορίες στα γραφεία της ΛΕΚΑΜ 2310.816180 και στο 6975.909100.
http://greveniotis.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!