tromaktiko: Πρόταση γάμου για τον πρίγκηπα Γεώργιο από ένα κοριτσάκι 11 μηνών! [photo]

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Πρόταση γάμου για τον πρίγκηπα Γεώργιο από ένα κοριτσάκι 11 μηνών! [photo]



Μπορεί ακόμη να κάνει δημόσιες εμφανίσεις φορώντας πάνα, όμως στις 16 Απριλίου, ο πρίγκιπας Γεώργιος, έλαβε την πρώτη του πρόταση γάμου από ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι στο Γουέλινγκτον, της Νέα Ζηλανδίας...


Καθώς ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ χαιρετούσε όσους περίμεναν να υποδεχθούν το ζεύγος στην πρωτεύουσα, βρέθηκε μπροστά σε ένα κοριτσάκι 11 μηνών που φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι που έγραφε «Παντρέψου με Πρίγκιπα Γεώργιε».

Το κοριτσάκι λέγεται Ρούμπι Κέιτ Μπλίτζ, και όταν οι γονείς της έμαθαν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ έρχονταν στην πόλη, είχαν μια λαμπρή ιδέα.

Ετσι την ημέρα που ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον έφτασαν στο Γουέλινγκτον, οι γονείς της Ρούμπι Κέιτ έβαλαν την ιδέα τους σε εφαρμογή.

Φορώντας το συγκεκριμένο T-shirt με μία φούστα και ένα ζωηρό χαμόγελο, η μικρή Ρούμπι Κέιτ κυμάτιζε μία βρετανική σημαία για να πάρει την προσοχή του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Οταν ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είδε το μπλουζάκι συγκινήθηκε και είπε στους γονείς ότι ήταν υπέροχο και μάλιστα φώναξε την Κέιτ να το δει.

Αν και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ μίλησαν με τους γονείς και το κοριτσάκι, ο νεαρός πρίγκιπας Γεώργιος δεν βρέθηκε στην εκδήλωση για να δει από κοντά την υποψήφια νύφη.




iefimerida.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!