tromaktiko: 16χρονος από φτωχογειτονιά της Ινδίας στο Ολντ Τράφορντ για προπόνηση! [photos]

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

16χρονος από φτωχογειτονιά της Ινδίας στο Ολντ Τράφορντ για προπόνηση! [photos]



Ο 16χρονος Ινδός Ραχίμπ Ρόι, από μια φτωχογειτονιά της Ινδίας με «κόκκινα φανάρια» ετοιμάζεται να ζήσει το μεγάλο όνειρο. Θα βρεθεί στην Αγγλία για να προπονηθεί στο Ολντ Τράφορντ από τους κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...


Ο έφηβος ζει στη Δυτική Βεγγάλη στην Καλκούτα, μαζί με τον μικρότερο αδελφό του και τη μητέρα τους, που εργάζεται ως ιερόδουλη, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι επιδόσεις του στη μπάλα κέντρισαν το ενδιαφέρον ενός κυνηγού ταλέντων κατά τη διάρκεια του εθνικού σχολικού τουρνουά ποδοσφαίρου, τον περασμένο μήνα. Έτσι ο νεαρός Ραχίμπ είναι ανάμεσα στους 11 τυχερούς που θα περάσουν δύο εβδομάδες προπονήσεων στο Μάντσεστερ. Οι υπόλοιποι από την ομάδα των «11» εφήβων είναι γόνοι καλών οικογενειών, με μόρφωση και γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Αντιθέτως, ο Ραχίμπ έχει μεγαλώσει ξυπόλητος στους άθλιους δρόμους της Καλκούτας, στην καρδιά της περιοχής με τους περισσότερους οίκους ανοχής. Όπως τα περισσότερα αγόρια της γειτονιάς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του. Γι αυτόν, όταν του ανακοίνωσαν ότι επελέγη από τη Γιουνάιτεντ, ήταν σαν να τον «αναγνωρίζει ο πατέρας του», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.












     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!