tromaktiko: Τι αποκαλύπτει ο αγαπημένος σας καφές για τον εαυτό σας;

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Τι αποκαλύπτει ο αγαπημένος σας καφές για τον εαυτό σας;



Φαίνεται πώς οι προτιμήσεις ενός ατόμου στον καφέ αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα του.Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο σχεδιαστής και λάτρης του καφέ Ριόκο Ιβάτα, ο οποίος δημιούργησε ένα έξυπνο σχεδιάγραμμα που κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους ανάλογα με τον καφέ που προτιμούν...


Tο σχεδιάγραμμα βασίζεται σε μία επιστημονική έρευνα που έγινε σε 1.000 λάτρεις του καφέ και τα αποτελέσματα έχουν μεγάλο ποσοστό συμβατότητας με το χαρακτήρα του εκάστοτε ατόμου.

Ετσι, όσοι πίνουν σκέτο καφέ, είναι μινιμαλιστές, ξεκάθαροι και τους αρέσει να κρατάνε τα πράγματα ήρεμα και απλά.

Οι φαν του Εσπρέσο, είναι εργατικοί και ηγετικοί και ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν

Οσοι πίνουν καφέ λάτε, είναι λίγο νευρωτικοί, δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις, αλλά τους αρέσει να κάνουν τους ανθρώπους γύρω τους ευτυχισμένους

Οσοι προτιμούν καπουτσίνο έχουν εμμονές και τους αρέσει να παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους, ωστόσο είναι δημιουργικοί, ειλικρινείς και έχουν κίνητρο. Επίσης είναι εξαιρετικοί φίλοι, αλλά βαριούνται εύκολα τους ανθρώπους χωρίς φαντασία.

Οι φαν του Φραπουτσίνο είναι ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και δοκιμάζουν τα πάντα, είναι περιπετειώδεις και θαρραλέοι, δημιουργούν μόδα, αλλά κάνουν ανθιυγεινές επιλογές.

Οσοι πίνουν στιγμιαίο καφέ είναι χαρωποί και αισιόδοξοι και τους αρέσει να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.

Τέλος όσοι πίνουν καφέ με γάλα σόγιας, είναι συνήθως εγωκεντρικοί και μανιακοί με τη λεπτομέρεια.




iefimerida.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!