tromaktiko: Εξωτερική μπαταρία για smartphones σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας! [photos]

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Εξωτερική μπαταρία για smartphones σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας! [photos]



Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές για τις μπαταρίες των smartphones και ότι οι hardcore χρήστες στρέφονται στην αγορά δεύτερης μπαταρίας (για όσες συσκευές διαθέτουν αποσπώμενη) ή σε φορητές εξωτερικές μπαταρίες για φόρτιση με καλώδιο USB...


Επομένως, θα βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την πρόταση της LinearFlux για μια εξωτερική μπαταρία που έχει μέγεθος όσο μια πιστωτική κάρτα!

Μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε επιτυχώς η χρηματοδότηση για τη LithiumCard στην πλατφόρμα Indiegogo (ζητούσαν $30.000 και έφτασαν τα $170.000!) και πλέον μπορούμε να είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι το προϊόν θα φτάσει στη μαζική παραγωγή. Η LithiumCard έχει πάχος μόλις 5.5mm, χωρητικότητα 1200mAh (το μόνο αρνητικό) και οι δημιουργοί υπόσχονται ότι φορτίζει με διπλάσια ταχύτητα σε σύγκριση με έναν συνηθισμένο φορτιστή USB.

Σίγουρα η χωρητικότητα δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς με βάση τα σημερινά δεδομένα, αλλά είναι μια καλή λύση για έκτακτες καταστάσεις. Ίσως μελλοντικά να υπάρξει εξέλιξη της με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή, ωστόσο, η LinearFlux δέχεται προ-παραγγελίες.





     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!