tromaktiko: Ξάνθη: Καραδοκεί ο κίνδυνος στην στάση της Χρύσας – Σπασμένα κομμάτια απειλούν οδηγούς και πεζούς!

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ξάνθη: Καραδοκεί ο κίνδυνος στην στάση της Χρύσας – Σπασμένα κομμάτια απειλούν οδηγούς και πεζούς!



Σοβαρούς κινδύνους εγκυμονεί η στάση που βρίσκεται εγκατεστημένη στην περιοχή της Χρύσας, και πιο συγκεκριμένα... επί της οδού Ηλία Γεραγά.

Πρόκειται για μια στάση, από τις δεκάδες που βρίσκονται εντός και εκτός της πόλης, που κυριολεκτικά είναι σε άθλια κατάσταση μιας και σχεδόν ολόκληρη έχει καταστραφεί.

Σπασμένα τμήματα της κατασκευής βρίσκονται πεταμένα στο έδαφος ή έτοιμα να αποσχιστούν από τη στάση, με αποτέλεσμα κάθε φορά που κάνουν την εμφάνισή τους έντονα καιρικά φαινόμενα και δη ισχυροί άνεμοι, αυτά να μεταφέρονται δεξιά και αριστερά είτε να πετάγονται στον δρόμο απειλώντας διερχόμενους οδηγούς και πεζούς. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, λίγο έλειψε να σημειωθεί ατύχημα, μιας και δεν υπήρξε μέριμνα ώστε έστω να σπασμένα τμήματα της στάσης να απομακρυνθούν.

Δυστυχώς, παρόμοια είναι η εικόνα που συναντά κανείς στο σύνολο σχεδόν των κατασκευών τόσο μέσα στην πόλη της Ξάνθης όσο και περιμετρικά αυτής. Πριν από λίγες εβδομάδες άλλωστε ένας κάτοικος της περιοχής προχώρησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Δήμο καθώς ένα κομμάτι της στάσης που βρίσκεται κοντά στα Δημοτικά Κοιμητήρια είχε καταλήξει πάνω στο Ι.Χ. του, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο, με αποτέλεσμα αυτό να υποστεί σοβαρές ζημιές.

Πρόκειται για πρόβλημα που χρήζει άμεσης επίλυσης, καθώς γίνεται αντιληπτό πως οι υπεύθυνοι πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα είτε για την επισκευή όλων αυτών των κατασκευών που παρουσιάζουν προβλήματα είτε εναλλακτικά για την άμεση απομάκρυνσή τους.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!