tromaktiko: Περιπλέκεται η υπόθεση με το διπλό φονικό των Σερρών - Που συγκλίνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης;

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Περιπλέκεται η υπόθεση με το διπλό φονικό των Σερρών - Που συγκλίνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης;



Στην εκδοχή της θανάσιμης συμπλοκής πατέρα και γιου φαίνεται πως...
συγκλίνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε τις τελευταίες ώρες στις σορούς των δύο ανδρών, οι οποίοι βρέθηκαν κατακρεουργημένοι μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν στις Σέρρες.

Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που διενήργησε την εξέταση διαπίστωσε πολλαπλά τραύματα στα άψυχα σώματα του 72χρονου και του 27χρονου γιου του. Όπως έγινε γνωστό, ο ένας από τους δύο έφερε 27 μαχαιριές κι ο άλλος 31. Τα τραύματα εντοπίζονται στο λαιμό, το θώρακα και τα άκρα. Μάλιστα, στα άκρα βρέθηκαν αμυντικά τραύματα που εκτιμάται ότι υποδηλώνουν πάλη μεταξύ τους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Με βάση τα παραπάνω, οι Αστυνομικές Αρχές των Σερρών εκτιμούν πως προηγήθηκε καβγάς -άγνωστο για ποιο λόγο- ανάμεσα σε πατέρα και γιο, που πήρε διαστάσεις και εξελίχθηκε σε οικογενειακή τραγωδία. Την εκδοχή αυτή επιβεβαιώνουν μαρτυρίες γειτόνων που ανέφεραν ότι τις απογευματινές ώρες άκουσαν φωνές από το σπίτι τους

Ο 27χρονος, όπως επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστή, είχε ιστορικό ψυχασθένειας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, στο παρελθόν νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Στο ισόγειο της ιδιόκτητης μονοκατοικίας ζούσε η 25χρονη κόρη του 72χρονου. Η νεαρή γυναίκα ήταν αυτή που μαζί με τη σύντροφο του ηλικιωμένου εντόπισε, γύρω στις 10 το βράδυ, τα πτώματα του πατέρα και του αδελφού της.

Ερευνώντας τον τόπο του εγκλήματος, αστυνομικοί συνέλεξαν δύο μαχαίρια που φαίνεται πως είναι συμβατά με τα τραύματα των δύο ανδρών, πλην όμως αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι δεν βρέθηκαν πάνω σ' αυτά ίχνη αίματος. Οι Αρχές ερευνούν την εκδοχή να τα καθάρισε πρόσωπο από το περιβάλλον τους, θέλοντας ενδεχομένως να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες. Σε κάθε περίπτωση, τα συγκεκριμένα ευρήματα εστάλησαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!