tromaktiko: Απίστευτο! Η πυρκαγιά στην Πάφο κατέκαψε τα πάντα, αλλά όχι αυτό - Θα ανατριχιάσετε... [photo]

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο! Η πυρκαγιά στην Πάφο κατέκαψε τα πάντα, αλλά όχι αυτό - Θα ανατριχιάσετε... [photo]



Και όμως γίνονται και θαύματα...
Σώθηκε από την πύρινη λαίλαπα στην Πάφο. Πολλοί από εσάς σίγουρα δεν πιστεύεται σε θαύματα, και σίγουρα κανείς δεν σας εξαναγκάζει να το κάνετε. Δείτε, όμως, που μερικές φορές τα πράγματα έρχονται έτσι ώστε να σας κάνουν να αναθεωρείτε τις απόψεις σας...

Σε κρανίου τόπο μετατράπηκε μεγάλη έκταση στην περιοχή Γιόλου – Θελέτρα από τη μεγάλη πυρκαγιά του προηγούμενου Σαββάτου και Κυριακής η οποία κατέκαυσε ότι έβρισκε στο πέρασμά της.

Έκπληκτοι κάτοικοι οι οποίοι τις επόμενες μέρες της πυρκαγιάς επισκέφθηκαν την περιοχή αντελήφθηκαν κάτι πραγματικά απίστευτο! Ένα μικρό εκκλησάκι που υπήρχε στην περιοχή της πυρκαγιάς είχε μείνει στην κυριολεξία ανέπαφο, χωρίς τίποτα να προυποθέτει την καταστροφή γύρω του. Ακόμη και τα τάματα από ρούχο που είχαν κρεμμάσει γύρω από το εκκλησάκι οι πιστοί δεν έπαθαν τίποτα…



Για θαύμα μιλούν όσοι επισκέφθηκαν την περιοχή

Σε επικοινωνία μας με τον κοινοτάρχη της Γιόλους κ. Σταύρο Βραχνό μας είπε πως ο ίδιος πηγαίνοντας στην περιοχή, έμεινε πραγματικά έκπληκτος αφού όπως μας ανέφερε, ενώ όλα γύρω από το εκκλησάκι της Αγίας Αναστασίας ήταν καμένα, εκείνο δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο PafosPress ο κ. Βραχνός είναι αξιοσημείωτο το γεγονός αφού ακόμη και το μονοπάτι που οδηγεί στο εκκλησάκι της Αγίας Αναστασίας δεν είχε πάθει τίποτα και πως το χώμα του είναι όπως ήταν πριν από την πυρκαγιά ενώ το μικρό εικονοστάσι δίπλα από το εκκλησάκι με το ρούχο και τα τάματα δίπλα από αυτό έμειναν στη θέση τους χωρίς επίσης τίποτα να παραπέμπει στην καταστροφή γύρω από από αυτά.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!