tromaktiko: Μυστήριο στη Ρωσία - Ίσως οι φήμες βγουν αληθινές... [photos]

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Μυστήριο στη Ρωσία - Ίσως οι φήμες βγουν αληθινές... [photos]



Μυστήριο έχει προκαλέσει η εύρεση... ενός πλάσματος στη Ρωσία που δεν ανήκει σε κανένα γνωστό γήινο είδος.

Δύο κάτοικοι της ρωσικής πόλης Σοσνόβι Μπορ βρήκαν ένα παράξενο πλάσμα στις όχθες του ποταμού Kovashi, που βρίσκεται κοντά σε μεγάλο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας.

Το πτώμα του πλάσματος μόλις μερικών εκατοστών, έχει φουντώσει τις φήμες περί εξωγήινου καθώς οι εξετάσεις που έκαναν οι επιστήμονες έδειξαν ότι δεν ανήκει σε κανένα γνωστό γήινο είδος.



Τώρα οι επιστήμονες που το εξέτασαν ζήτησαν να γίνει εξέταση dna και σύγκριση με τα γνωστά ίχνη των ζώων που ζουν στον πλανήτη μας.



Τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για την ανεύρεση ενός πλάσματος με μυστηριώδες κρανίο, ενώ οι κάτοικοι αρχικά έκαναν λόγο για έμβρυο μεταλλαγμένου κοτόπουλου, ισχυρισμό που απορρίπτουν όμως οι ντόπιοι επιστήμονες, αφού δεν έχει ούτε λαιμό, ούτε φτερά, ενώ απορρίπτουν και την πιθανότητα να είναι κάποιο ψάρι.

Οι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Βιοφυσικής του Krasnoyarsk εξέτασαν το μυστηριώδες πλάσμα και δήλωσαν ότι είναι αδύνατον να ορίσουν περί τίνος πρόκειται, ενώ ο βιολόγος,Yegor Zadereev, ανέφερε ότι χρειάζονται εκτεταμένες περαιτέρω μελέτες για να καταλήξουν οι επιστήμονες τι είδους πλάσμα ή τι είδους οργανισμός είναι το παράξενο εύρημα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!