tromaktiko: ΣΟΚ: Στέλνουν άνδρες με Super Puma στα νησιά

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ: Στέλνουν άνδρες με Super Puma στα νησιά



Βόμβα έτοιμη να ανατιναχθεί...
Αυτές οι λέξεις χαρακτηρίζουν πλέον την κατάσταση στα νησιά του Αιγαίου, καθώς ο ήδη μη διαχειρίσιμος αριθμός μεταναστών συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία, με χιλιάδες μετανάστες να καταφθάνουν καθημερινά από τα τουρκικά παράλια.

Οι επιφορτισμένοι από τον πόλεμο πρόσφυγες, σε συνδυασμό με το αυξημένο επίπεδο δυσκολίας που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές αρχές ως προς την διαχείρισή τους, έχουν δημιουργήσει ένα ασφυχτικό κλίμα το οποίο καθημερινά πυροδοτεί εντάσεις και επεισόδια.

Με σκοπό την αποφυγή μιας ανεξέλεγκτης διόγκωσης των επεισοδίων, στάλθηκαν με την εντολή του κατεπείγοντος δύο διμοιρίες της ΥΜΕΤ από την Αθήνα με προορισμό την Λέσβο και την Κω.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εστάλησαν, κάνοντας χρήση των ελικοπτέρων Σούπερ Πούμα του Πυροσβεστικού Σώματος, ύστερα απο εντολή του αναπληρωτή γ.γ. αρμόδιου για θέματα μετανάστευσης, Τζανέτου Φιλιππάκου, με σκοπό την διατήρηση της τάξης κατά τη διάρκεια της ταυτοποίησης των μεταναστών, στους οποίους θα παρασχεθούν εισιτήρια για το λιμάνι του Πειραιά ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την κεντρική Ευρώπη.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!