tromaktiko: Κύπρος: Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Κύπρος: Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής



Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η 79χρονη Αναστασία Σολωμού, η οποία παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 23χρονη, επί της...
Λεωφόρου Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό. Σε κοντινή απόσταση και την ίδια χρονική στιγμή, 89χρονος παρασύρθηκε από όχημα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως δήλωσε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε λίγο πριν τις  21:00, ενώ η άτυχη 79χρονη επιχειρούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ`, στο σημείο του κεντρικού Πυροσβεστικού Σταθμού Λεμεσού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 23χρονη, με ανατολική κατεύθυνση, έχοντας ως συνοδηγό την αδελφή της.

Η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία διέμενε σε γειτονικό οίκο ευγηρίας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τον κ. Καφά, γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο η 79χρονη διασταύρωνε τη λεωφόρο από τη διάβαση πεζών που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ πρόσθεσε ότι το όχημα κινείτο με χαμηλή ταχύτητα και η οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Την ίδια ώρα, ο 89χρονος Ανδρέας Αθανασιάδης παρασύρθηκε από όχημα, ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη.

Ο 89χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού σε σοβαρή κατάσταση και όπως διαπιστώθηκε, φέρει πολλαπλά κατάγματα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από την Tροχαία Λεμεσού.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!