tromaktiko: Εφραίμ: «Αυτή η ομάδα το άξιζε πραγματικά»

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Εφραίμ: «Αυτή η ομάδα το άξιζε πραγματικά»



Δεύτερη χρονιά στον ΑΠΟΕΛ, δεύτερος τίτλος για τον Γιώργο Εφραίμ, ο οποίος είχε μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία προς τον...
25ο τίτλο πρωταθλήματος των «γαλαζοκιτρίνων».

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε φέτος μια από τις καλύτερές του χρονιές στην καριέρα του, γεγονός που τον ικανοποίησε ακόμα περισσότερο. Τα 11 γκολ που σημείωσε σε 24 εμφανίσεις αποτελούν για τον ίδιο προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος. Ορισμένα από αυτά ήταν μεγάλης σημασίας, άλλα εντυπωσιακά σε εκτέλεση, κι έγινε σύνθημα στα χείλη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Ο ίδιος πάντως δεν επαναπαύεται, όπως μας δήλωσε, στοχεύοντας σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στην επόμενη περίοδο.

Μιλώντας μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ, εμφανώς χαρούμενος, ο Γιώργος Εφραίμ παρουσιάστηκε δικαιωμένος καθώς, όπως μας είπε, ανταμείφθηκαν οι κόποι όλων όσοι αποτελούν το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Και φυσικά αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ μπροστά στην πρόκληση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο στόχος, παρά τις δυσκολίες, δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους.

Αναλυτικά:
Για την κατάκτηση του τίτλου: «Δεν έχω λόγια. Ακόμα μια χρονιά πρωταθλητής, όπως και πέρυσι. Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως και όλα τα παιδιά. Αυτή η ομάδα το άξιζε πραγματικά. Ξοδέψαμε πολλές ώρες και στο γήπεδο και στα παιγνίδια και στα ξενοδοχεία και στα ταξίδια, αλλά ανταμείφθηκαν οι κόποι μας και συγχαρητήρια σε όλους.

Για την πρόκληση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να δείξουμε πολλά πράγματα, γιατί το επίπεδο στην Ευρώπη είναι πολύ υψηλότερο από το κυπριακό πρωτάθλημα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, που μας έσπρωξε στον τελικό με την ΑΕΚ. Είναι η δικαίωση για κάθε παίκτη η κατάκτηση του τίτλου».

Για την πορεία του φέτος και τις προσωπικές του εμφανίσεις: «Είμαι ευχαριστημένος από τη χρονιά που έκανα, όμως δεν επαναπαύομαι ποτέ και ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου. Ελπίζω του χρόνου να τα πάω ακόμα καλύτερα».

Για τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα που αναφέρουν ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του είπε: «Δεν γνωρίζω κάτι. Προς το παρόν είμαι μόνο ΑΠΟΕΛ».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!