tromaktiko: «Πετάς» με το Speedrunner 3 στη γραμμή Πάτρα - Κεφαλονιά - Ιθάκη

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

«Πετάς» με το Speedrunner 3 στη γραμμή Πάτρα - Κεφαλονιά - Ιθάκη



«Πετώντας» ταξιδεύουν εδώ και μια εβδομάδα, όσοι έχουν προορισμό την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς η κοινοπραξία της ...Ionian Group ξεκίνησε τα δρομολόγια από το λιμάνι της Πάτρας του ταχύπλοου Speedrunner 3.

Η μίσθωση του ταχύπλοου σκάφους από τη ζακυνθινή κοινοπραξία αναβαθμίζει σημαντικά την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πάτρας με τα δύο νησιά του Ιονίου, καθώς για πρώτη φορά το ταξίδι διαρκεί μόλις 1 ώρα και 45 λεπτά.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, το εντυπωσιακό Speedrunner III προσφέρει στους Πατρινούς, στους Κεφαλονίτες, στους Θιακούς και στους επισκέπτες των νησιών, μια διαδρομή «χαμηλής πτήσης» όπως συνηθίζεται να λέγεται για τις σύντομες πτήσεις των αεροπλάνων.

Η δρομολόγηση του εν λόγω ταχύπλοου ημερόπλοιου αποτελεί και την καλύτερη απάντηση της IONIAN GROUP σε όσους αρχικά διέδιδαν ότι η εταιρεία ήλθε περιστασιακά στη γραμμή, καθαρά για καιροσκοπικούς λόγους, ενώ στη συνέχεια υποστήριζαν ότι εγκατέλειψε τη γραμμή της Σάμης αποχωρώντας και από την Κεφαλονιά.

Οπως τονίζει η IONIAN GROUP, πιστεύει και προσδοκά βάσιμα ότι οι κάτοικοι της Πάτρας, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης θα «αγκαλιάσουν», όχι απλώς το Speedrunner 3, αλλά ένα ταχύπλοο που τους φέρνει πιο κοντά και ουσιαστικά τους ενώνει, γράφοντας Ιστορία!

Το πλοίο έχει υπηρεσιακή ταχύτητα 34 κόμβους, με μέγιστη τους 38 κόμβους, μήκος 100,4 μέτρα, βύθισμα 4,60 μέτρα, πλάτος 17 μέτρα και χωρητικότητα 809 επιβάτες, 160 αυτοκίνητα ή 145 αυτοκίνητα και 2 λεωφορεία.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!